Så, hur firade vi då vår första bröllopsdag tillsammans!? Vi avnjöt ett gäng timmar på vårt favoritställe här i Monterosso, Cinque Terre nämligen L'Ancora della Tortuga. Det fina med det här stället, förutom maten, är utsikten. Du sitter praktiskt taget på en klippa över havet. Nu har de också öppnat en snackbar vid sidan om reston så man kan ta sig ett glas och en rejäl appero (frukter, jordnötter, mozzarellabollar, kycklingklubbor, fried bread etc...detta är alltså vad man förväntas käka upp INNAN man ska äta middag, helt mätt efter en drink här) - ett helt fantastiskt ställe som du inte får missa om du åker hit. På baren drack vi prosecco med fläder (mums) och på reston åt jag risotto med hummer (extra mums). Vi pratade om våra minnen från bröllopet och vad det bästa med att vara gift är. Vi kom fram till att det bästa med att vara gift är...typ ingenting..vi hade båda exakt samma svar på frågan och det var: vi var ett team innan och vi är exakt samma starka team nu, den enda skillnaden är att jag fick ett coolt efternamn på köpet, annars är vi exakt lika starka ihop nu som då + ett år äldre. Älskar att vi är så in sync. Efter middagen blev det en kort promenad i månskenet, sen en öl framför andra halvlek av Schweiz-Frankrike och sen hem till sömnen. Party animals - be aware!! En perfekt bröllopsdag! För mer om vårt bröllop - klicka här.