En sak som jag både uppskattar och definitivt INTE uppskattar med Italien är dess godis. Och godis, det vet ju, är en viktig del i svensk kultur, inte sant?Så på minussidan är att godiset här är fullständigt värdelöst. För det första är utbudet absolut sämst, det finns i stort sett bara olika former av gelégodis. För det andra så även om man hittar någon godis som är okej, låt säga gelébjörna ja då måste man köpa en hel påse av BARA den sorten vilket gör att man börjar hata den sorten efter cirka fem bitar. För det tredje finns det naturligtvis ingen lakrits. Nä det är verkligen sämst. På plussidan då? Finns det något där? Jo, men det enda goda som har kommit med att det här landet har absolut sämst godis är ju att mitt godissug är totalt borta! Det finns absolut noll sug efter en påse godis på lördagen, till och med barnen lämnar kvar godis efter sig i påsen - något som absolut aldrig har hänt i Sverige. Så tänder och blodsocker tackar så hjärtligt. Men nu är jag nyfiken på vilket godis du föredrar? Själv är jag saltlaktrits, choklad (det finns ju att tillgå även här tack och lov) och skum-godisar!