Som jag lovade en gång för länge, länge sen så skulle jag ju ge er receptet på den här avokadopastan som min kära vän och matmästare Ida gjorde till oss första kvällen i Grundsund. Well, här kommer den, så fruktansvärt smaskens på alla sätt. Originalreceptet är hittat på matbloggen Pinch of Yum så jag ska inte ta någon som helst cred, däremot lade Ida ner både kropp, själ och lite egna tankar i receptet. Om man vill göra det hela meganyttigt så kan man istället för spagetti göra egen zuchini-pasta. Ida gjorde hälften, hälften, alltså lagom nyttigt. Ingredienser för 4 personer: gula och röda körsbärstomater cirka 2 förpackningar spagetti parmesan (riven, precis hur mycket som helst) för själva såsen: 1 avokado ca 4 msk olivolja 1/2 tesked salt 1 dl färsk persilja 1 vitlöksklyfta juicen av 1 citron färsk peppar Gör så här: blanda alla ingredienser till såsen, använd gärna en beredare om du har så den blir riktigt jämn och fin. koka spagettin rosta tomaterna i en panna med olivolja, rosta tills de får en fin färg och tills skinnet lossnar något. Obs ta en stor panna. om du kör med zuccini så slänger du ner dem i pannan för sig själva en stund så även de blir lite krispiga släng i pastan i pannan, blanda i avokadoröran, blanda runt allt tills det blir en härlig röra. Salta och peppra. Lägg upp i en stor skål. Lägg tomaterna överst och riv ner massa härlig parmesan. KLART! Servera direkt så den behåller sin värme en stund. Smaklig måltid. För andra härliga recept - klicka här! Zuchinipasta: Ta zucchinin och skala långa strimlor med tex en potatisskalare. Stek till. Färdigt!!