Jo, å så var det det här med den gudomliga moussen som jag nämnde i måndags. Det var ju inte jag som gjorde den och jag har själv inte hunnit testlaga men jag fixade receptet till er därute så får ni prova själva och ta mig på orden att det smakar GÖTT!!! Det är alltså en mousse av hallon och vit choklad. Inte så illa va. Jag har ingen aning om vem som är upphovsman eller kvinna till detta smaskiga men tackar den som kom på det forever. Let's do this. (det här receptet räcker lätt till 10 personer) 200 g hallonpuré eller frysta hallon 75 gram vit choklad 3 st stora gelatinblad eller 6 st små 1/2 dl socker 5 dl vispgrädde Lägg gelatinbladen i kallt vatten i cirka 5 minuter Värm hallon och socker på svag värme och smält den vita chokladen i hallonvätskan. Krama ur gelatinbladen och smält dem med hallonvätskan. Låt svalna något. Vispa grädden (obs ej för hårt). Rör försiktigt i hallonblandningen i grädden. Om man vispat grädden för hårt finns det risk att den skär sig. Håll upp i formar eller i sprits och låt stå i kylen några timmar. Servera gärna med färska bär och en amerikansk pannkaka. Vårens vackraste dessert! Ready. Set. Njut!