Veganlivet dag 2 funkade absolut superbra hela vägen! Det ÄR ju inte ens särskilt svårt egentligen? Haha, kaxig nu efter två dagar... till frukost åt jag naturell havreyoghurt med granola och blåbär. Inga problems där. Återigen är det inte riktigt lika gott som A-fil men ändå helt ok! Även idag var det inskolning och lunchen blev en liten utmaning då det var korv med potatismos. Det fanns veggokorv att äta men potatismoset innehöll ju lite ko-produkter så det skippade jag helt enkelt. Så kanske ska modifiera det där med att det är superenkelt, hehe. Till mellis åt jag de goda knäckisarna men skippade denna gång smör och det smakar ju typ nästan lika gott utan. Ok, lite lögn. Men nästan. Till kvällsmat hade italienaren fixat två smarriga saker - så tänkte bjussa på recept! Recept: bruschetta med tomat och avocado Du behöver: bröd avocado tomat vitlök olivolja salt å peppar Stek brödskivorna i olivolja och gnid in dem lite gössigt med halva vitlöksklyftor. Man kan också gnida och sen köra in brödet i ugnen en stund. Skär tomater och avocados i små bitar. Sen blanda det med lite olja och salt och peppar efter smak och lägg på bröden. Tadaaaa. Recept: pasta med tomat och kapris Du behöver: pennepasta körsbärstomater rödlök kapris olivolja oregano salt å peppar Koka upp vatten och lägg i pastan. Stek upp löken i oljan. Tillsätt skurna tomathalvor och låt dem bli mjuka och liksom "gå sönder". Släng på oregano och salt och peppar. Precis innan pastan är färdig lägger du i lite kapris i stekpannan och steker ihop allt. Lägg i pastan och låt allt gosa ihop sig. Färdigt. Det här åt vi under Veganlivet dag 1.