Äntligen dags för något som ni efterfrågat - nämligen mer recept, gärna italienskt. Jag är ju ingen wizzkid i köket, det vet ni vid det här laget så det jag kan lova er är att jag aldrig kommer lägga ut några recept som inte vilken idiot som helst inte kan fixa. Deal? Så. Därmed går vi över till the recept of the week nämligen en superkrämig och megagod pasta carbonara - såklart vegetarisk! Nu gör vi det! Recept: vegetarisk pasta carbonara Du behöver: en stor zuchini Pecorino romano Spagetti 3 ägg salt och peppar Så gör du: Sätt på pastavatten. Italienarna saltar först när vattnet kokar. Jag vet inte varför. Gör som du vill. Riv pecorino med de små hålen på rivjärnet Kläck först ett helt ägg i en skål, sen kläcker du två ägg men lägg bara i äggulan av de två. Äggvitan kan du spara till dagen efter och göra en nyttig omelett på eller nått. Vispa ihop. Lägg i pecorinon i äggröran lite i taget tills du får en riktigt härligt krämig röra. Peppra lite. Salt är onödigt då osten är så salt som den är. Medan spagettin kokar (Tips: sätt timern på en minut mindre än det står på paketet och så provsmakar du efter det så du får dem riktigt al dente) så skär du zucchinin i mindre bitar, små trekanter tex och steker du på dem lite. När pastan är färdigkokad och du har hällt av vattnet och lagt på lite smör (ändå godare än olivolja?) så slänger du i pastan i stekpannan där zucchinin hänger och rör runt. Därefter tar du pasta+zucchinin och lägger över i skålen där osten och äggen ligger och rör runt allt till en underbart smarrig pastarätt. Klart! Smaklig måltid!