Jag har ju varit vegetarian mer eller mindre sen 2003ish, det var ett tag jag åt kyckling men sen slutade jag med det också. Nu äter jag förvisso fisk och skaldjur så helveggo kan jag inte kalla mig - men kött äter jag inget av alls sen massor av år tillbaka. Så. Då reser vi till Tokyo och Japan - the land of Kobe. Jag kände att jag kan inte ha rest hela vägen hit och inte ens smakat på det där köttet som ska vara dyrast i världen och så oerhört magiskt. Så jag tog en yttepytte-bit av Simones biff (absolut inte hela den där som är på bilden, en smutta av den blev det) och det kändes...konstigt. Smaken var faktiskt god, det ska erkännas men konsistensen är så läskig med kött tycker jag. Ni vet, det känns verkligen som man tuggar direkt på en muskel..vilket man ju gör, så det blir lite för verkligt för mig. Blä. Det är också en anledning till att jag aldrig äter tonfisk"biff" - konsistensen påminner för mycket om kött. Men, jag fattar grejen med Kobe, helt klart. Väldigt gott, även för en halvveggo som jag. Kul med Tepanyaki också - bra tips för barnfamiljer, Essie satt som trollbunden! Vi gick till den här restaurangen!